Prodat Podkrovní garsoniéra, Vazec, Liptovsky Mikulas, Slovensko, 871

Prodat - Cod. 27628

  • Typologie: Podkrovní garsoniéra
  • Oblast: 480 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Moderní nově postavený bungalov s obytným podkrovím v klidné části obce Važec pod Vysokými Tatrami na Slovensku je vhodný pro náročné klienty, nebo velkou rodinu. Díky obytnou plochou 480 m², 8 obytných místností a luxusním místě v blízkosti Vysokých Tater, je to možné použít nemovitost jako důchod, k rekreačním účelům. Bungalov se nachází v rovinatém oploceném pozemku o rozloze 2500 metrů čtverečních.
V prvním patře nového domku postaveném v roce 2012, je hlavní denní část s velkým obývacím pokojem, oddělenou kuchyní se spíží, 4 obytných místností, koupelna s vanou a sprchou, WC, technická místnost a garáž pro dvě auta. V obývacím pokoji o rozloze 43,8 m² a vysokým stropem je umístěn teplovzdušný krb připojený k podlahovým vytápěním v této místnosti. Obývací pokoj je propojen se zahradou a terasou v blízkosti velké kuchyni, s krásným výhledem na Vysoké Tatry.
Existují i ​​jiné dostupné z galerie nad obývacím obytné místnosti, v podkroví tohoto domu. Hlavní ložnice o ploše 51,3 m² je připojen na samostatný velká šatní skříň. Na druhé straně je další obývací pokoj o rozloze 30,8 m² a kanceláře o rozloze 19 metrů čtverečních.
Celá stavba je postavena z kvalitního Ytong zdiva, připravené s dřevěnými okny. Objekt je vytápěn ústředním plynovým vytápěním. V den, kdy část v prvním patře je vybavena keramickými dlaždicemi a obytné místnosti jsou vybaveny laminátové podlahy. Druhé patro je vybavena dřevěnými podlahami.
Dostupnost objektu je asi 15 minut jízdy autem od Vysokých Tatrách, nebo asi 20 minut jízdy autem od lyžařského střediska Jasná a Aquapark Tatralandia.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB