Prodat Domek, Levoča, High Tatras, Slovensko, Kosicka 11, Levoča

Prodat - Cod. 29547

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 400 m²
  • Pocet pokoju: 21
  • Podlazí: 2

Velký, dvoupodlažní zděný rodinný dům k prodeji na pozemku o velikosti 892 m2 v blízkosti pohoří Vysoké Tatry, přímo v centru Levoče. Hostům je suterén a podkroví a je přístupný ze dvou rovnoběžných ulic. Dům je v dobrém stavu, vhodné pro použití jako obytnou nebo obchodní nemovitostí (kancelářské prostory, maloobchodní místa podnikání nebo skladování zbožím). Elegantní městský dům čelí jedné z ulic v centru Levoče. Dům má dvě křídla směrem k postranní uličce a tam je samostatný 3-pokojový rodinný dům v zadní části pozemku vybaveného s dřevěnými podlahami. Hlavní budova má 3m vysoké stropy, sedm prostorné pokoje v přízemí a 11 pokojů v prvním patře, jakož i sociální zařízení. Na podlahách jsou jsou kombinací dřeva, dlaždic a linolea. Fasáda domu byl nedávno malované a okna s výhledem na nádvoří byly nahrazeny.
Je zde velmi dobrá infrastruktura - elektřina, elektrické topení, vodovod, oblast osvětlení, asfaltová silnice, kanalizace a další. Na pozemek je oplocen ze stran zdi. Stavba a její plocha je obklopena památkově chráněno.
Požadovaná cena: 399,000 EURO.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB