Prodat Domek, Sahy, Nitra, Slovensko, Hviezdoslavova

Prodat - Cod. 41281

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 217 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1

K prodeji na Slovensku, v centrální části hraničního města Sahy, 6pokojový dům o rozloze 217 m2 a dílna (72 m2) s vodou, kanalizací, vytápěním, průmyslovou elektřinou a dvojgaráží (52 m2) vhodné pro jakoukoli činnost . malá samostatná komora (~ 25sqm), který je vhodný i pro malé obývacího prostoru. Plocha pozemku je 1107 m2
Dům má 3 obrovské propojené pokoje, vysoké 3 metry, orientované do ulice. K dispozici jsou také 3 obrovské pokoje s výhledem do dvora. Tato nemovitost má 2 další koupelny, kuchyň s jídelním koutem a spíž. Parkety nebo podlaha v pokojích, studená krytina v koupelně, kuchyni. Elektrické vedení bylo vyměněno po dobu 10 let. Přibližně ve stejné době byla dřevěná okna renovována izolačním sklem. Klimatizační jednotka instalovaná pro velké letní vedro. Topení na plyn a kombinovaný kotel nebo kachlová kamna. Lze použít jakýkoli topný systém. Na dvoře vyvrtaná studna, kterou lze zavlažovat, ale lze ji dokonce vést do domu. Zabezpečení zajišťují 4 kamery.
Vhodné pro podnikání, bydlení, obojí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB