Prodat Venkovská usedlost, Krupina, Krupina, Slovensko, Krupina

Prodat - Cod. 30288

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 2710 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Romantický dům v klíně přírody

Tento krásný romantický dvojdům je vhodný k celoročnímu bydlení nebo jako doma sezónní země. Je umístěn 7 km od okresního města Krupina (8000 obyvatel). Obklopené ze 2 stran lesy s krásným výhledem, to jistě je skvělým místem k odpočinku, výlet, na kole, houbaření nebo jen být. Často můžete vidět jelena ze zahrady.

Být 10 minut jízdy autem od města Krupina a 5 minut do vodní nádrže Bebrava kde si můžete zaplavat nebo rybařit, tato lokalita je ideální pro lidi, kteří chtějí svůj vlastní prostor, spousta přírody kolem, ale i blízkost do města služeb a obchodů.

Širší okolí nabízí návštěvu staré hornické město Banská Štiavnica, spousta starých hradů a hradních zřícenin okolí (do 30 minut jízdy autem), jezer, rybníků, přírodních výhled na horu, jelení lesích, lezeckých cest a dalších památek.

Na oploceném pozemek měří 2710 m² K dispozici jsou dva domy se nacházejí tam. Velmi pěkný tufaceous sklep v blízkosti jednoho z domů může být rozšířena podle potřeby. Kamenná pec na terase menší domů může být použita pro výrobce chleba nebo pizza-pečení. Je zde možnost dodělat podkroví pro další prostor. Tam je starý kopal dobře na pozemku. Dům je vytápěn cordwood.

Místem potřebuje rekonstrukci. Nový sporák potřebuje ot být instalována, dobře musí být vykopány 3m hlouběji, instalovány vodní čerpadlo a vodovodní potrubí přivedl až k objektu (jen několik metrů). Neexistuje žádná kanalizace, ale Spall drain, nicméně septik může být stavět nebo kupovat a instalováno snadno. Všechny trubky pro vodu a kanalizaci jsou již zabudovány do domu. Je to prostě musí být připojen k / zvenčí. Cesta k domu je asfaltová, jen posledních pár metrů je zpevněných.

Další podrobnosti o domem, neváhejte mě kontaktovat. Všechny služby v oblasti nemovitostí se vztahuje. Žádné další platby. Kontakty na místní firmy, obce a řemeslníků poskytovali. Dále provádíme připojení k místním lidem, komunit a informacemi.

Těšíme se na setkání s vámi :).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB