Pronájem Vila, Lukavica, Banská Bystrica, Slovensko, Lukavicka cesta 4

Pronájem - Cod. 25301

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 2413 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 2

Exkluzivní vila k pronájmu v klidné lokalitě s velkou soukromý majetek. Dům se nachází v Lukavica - 15 minut jízdy autem do Zvolena a Banské Bystrici. Nedaleko města Sliač s komplexními službami (zdravotní péče, lékárna, potraviny, školu, kostel, vlakem / autobusem, letiště, obchody, kavárna, restaurace, golf, jízda na koni, spa).

Lukavica je malá, příjemná a klidná vesnice, dům je na konci obce, takže je opravdu skvělé soukromí. Užitná plocha je cca 960 m2. Dům je vhodný až pro 12 a také více lidí.

Přízemí - chodba, WC, šatna, pracovna s krbem, kuchyň s spense. Kuchyňská linka má kvalitní Corian příborník. K dispozici je také ložnice s koupelnou s WC, zimní zahrada (vede k dvojgaráž), velký obývací pokoj a terasa.

V 1. patře jsou 4 pokoje, každý vtip balkon a jeden velký pokoj s kuchyňským koutem a balkonem. Také 2 koupelny s WC se nachází v 1. patře.

V suterénu se nachází prádelna, technická místnost, wareroom, bazén se sprchou, sauna se sprchovým koutem, WC a další 2 pokoje. Jeden má také fitness stroje.

Dům má garáž pro 2 auta s vchodem ze zahrady a také z domu. Interiér je opravdu pěkné a teplé díky čistých materiálů. Dům má dřevěná euro okna, podlaha je dřevěná, laminát nebo dlažba. Schodiště je dřevěné obložení.

Vytápění je opatřen tepelným čerpadlem a elektřiny. Některé pokoje mají podlahové vytápění. ohřev vody je zajištěn solárního vytápění a tepelné čerpadlo.

Kolem domu je velmi pěkná zahrada a tenisový kurt / basketbalové hřiště s falešnými povrchem, také vlastní studna. Dům má vlastní čističku odpadních nádrž.

Dům je vhodný pro rodinné bydlení, relaxovat, nebo jako firemní místě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB